Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
------- > Форума се премести !!! Новия форум можете да го намерите ТУК. < ---------

Защо харесвате Хари Потър?

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Ерик Найт

Ерик Найт

Истинско име : Кристиян
Male Дата на раждане : 23.11.1996
Местожителство : Пловдив
Години : 27
Точки : 5588
Дата на рег. : 29.07.2011
Брой мнения : 461

РП информация
Години: 31
Курс: завършил
Галеона:
Защо харесвате Хари Потър? Left_bar_bleue1000/1000Защо харесвате Хари Потър? Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Защо харесвате Хари Потър? Empty
ПисанеЗаглавие: Защо харесвате Хари Потър?   Защо харесвате Хари Потър? Icon_minitimeЧет 04 Авг 2011, 23:26

Еми не знам, сигурно защото обичам магиите ...
Върнете се в началото Go down
http://www.bg-naruto.sforum.biz
Стивън Торн
Рейвънклоу
Рейвънклоу
Стивън Торн

Male Дата на раждане : 21.08.1999
Години : 25
Точки : 5025
Дата на рег. : 29.07.2011
Брой мнения : 139

РП информация
Години: 11
Курс: първи
Галеона:
Защо харесвате Хари Потър? Left_bar_bleue0/0Защо харесвате Хари Потър? Empty_bar_bleue  (0/0)

ПисанеЗаглавие: Re: Защо харесвате Хари Потър?   Защо харесвате Хари Потър? Icon_minitimeЧет 11 Авг 2011, 06:37

Е аз пък не харесвам Хари Потър.Мен ме кефят Рон и Невил!
Sandra Swallow
Рейвънклоу
Рейвънклоу
Sandra Swallow

Истинско име : Теди.
Female Дата на раждане : 18.09.1995
Местожителство : in the pink valley of talking dandelions.. <3
Години : 29
Точки : 5279
Дата на рег. : 02.08.2011
Брой мнения : 401

РП информация
Галеона:
Защо харесвате Хари Потър? Left_bar_bleue0/0Защо харесвате Хари Потър? Empty_bar_bleue  (0/0)

ПисанеЗаглавие: Re: Защо харесвате Хари Потър?   Защо харесвате Хари Потър? Icon_minitimeЧет 11 Авг 2011, 07:30

Според мен пита за самата поредица, не за личността Хари Потър. :Д

Иначе, аз ги харесвам книгите, защото.. са интересни.. ;д Не зная, просто си е много увлекателно. ^^
http://wizardry-school.bulgarianforum.net/
Кристен Грейнджър
Грифиндор
Грифиндор
Кристен Грейнджър

Истинско име : Кристина Георгиева Г
Female Дата на раждане : 26.02.1997
Местожителство : София
Години : 27
Точки : 4892
Дата на рег. : 05.09.2011
Брой мнения : 57

РП информация
Галеона:

ПисанеЗаглавие: Re: Защо харесвате Хари Потър?   Защо харесвате Хари Потър? Icon_minitimeСря 07 Сеп 2011, 07:09

Наистина Хари Потър много ми харесва! Преди 1 година мислех, че е просто очилат идиот (как можах да го кажа?), но тогава си падах по други работи. Вкусовете се менят. Сещам се за Хари Потър и си казвам "Може да е интересен" и с мама гледахме втората част от замунда, понеже сме били гледали първата. После ги карахме подред и аз през това време четях книгите. Просто е много увлекателно. Мога да я чета през месец и няма да ми омръзне НИКОГА!!! За мен Хари Потър е класика и сбогуване никога няма да има!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Защо харесвате Хари Потър?   Защо харесвате Хари Потър? Icon_minitime

Защо харесвате Хари Потър?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Въпроси за Хари потър
» Искате ли Хари Потър да има продължение?
» Бела Потър
» Трезор на Бела Потър
» Кабинетът на професор Бела Потър

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Свободна зона :: Флууд-
Идете на:  
Скайп
XxavatarxX My status
Top posters
Ерик Найт
Защо харесвате Хари Потър? I_vote_lcapЗащо харесвате Хари Потър? I_voting_barЗащо харесвате Хари Потър? I_vote_rcap 
Sandra Swallow
Защо харесвате Хари Потър? I_vote_lcapЗащо харесвате Хари Потър? I_voting_barЗащо харесвате Хари Потър? I_vote_rcap 
Директор Уолтър
Violet Neverland
Джени Хъмфри
Зейн Уилиам
Mack Morison
Ванеса Сайдърс
Николас Орион
Хелда Гринд
Poll