Име: Бела Потър
Години:45
Позиция: Учител по трансфигурация и да отговарям за дом Грифиндор
Описание: Имам дълга черна коса, проницателни тъмни кафяви очи! Не съм никак дебела всъщност съм слаба! Висоока съм лицето ми е със строги черти и това ми го казват доста често! Но това ми помага защото преди имах пост учител по трансфигурация в друго училище така, че имам опит! Освен в часовете си съм доста лъчезарна и усмихната и обичам шегите!
Характер: Лъчезарна съм и много обичам шегите,но в час съм безкомпромисна и изисквам уважение от учениците!Имам матерял за 2 години по трансфигурация! Много хора са ми казвали, че понякога се държа много студено но аз съм сигурна, че не е така вялно, че съм малко взискаема, но винаги на който му е нужно помогом с уроците и ако дори един човек не е разбрал урока го повтарям още един път!
История: Била съм учителка в друг подобен сайт по трансфигурация и там бях от Грифиндор! Имам много матерял за учебната година! Обичам този предмет още от както прочетох първата книга от Хари Потър! Написнах поста си там защото не ми харесваше сайта! Но този сайт ме привлече още от както го видях и ще бъда радостна да приемете молбата ми за учител за да можем да започнем годината! А също така мисля, че ще мога да привлека още ученици същност съм сигурна! Също така винаги правя так наречени учебници за учениците за всеки курс!