Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
------- > Форума се премести !!! Новия форум можете да го намерите ТУК. < ---------

Плажната ивица

Go down 
5 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Mack Morison
Грифиндор
Грифиндор
Mack Morison

Истинско име : Александър
Male Дата на раждане : 27.07.1999
Местожителство : София
Години : 25
Точки : 5102
Дата на рег. : 06.08.2011
Брой мнения : 220

РП информация
Години: 11
Курс: първи
Галеона:
Плажната ивица - Page 2 Left_bar_bleue0/0Плажната ивица - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)

Плажната ивица - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 14:45

По едно време видях, че Ви се отдръпва и тъкмо да задам въпроса защо го прави и тя кимна нанякъде.
Погледнах натам и видях едно момиче от Хафълпаф.
Виолет се изправи и ме изчака и аз да направя това.
Стигнахме до Хафълпафката и Виолет я поздрави и я попита дали изка да се запознаем.
Непознатото момиче се усмихна и се представи.
Казваше се Лиза Стоунър. След нея и Виолет се представи.
Видях, че Лиза погледна към мен и аз също споменах как се казвам.
След това Лиза каза, че чака Джени от Грифиндор, тогава аз се сетих за нея.
Погледнах във другата посока и видях Джени да тича насам и да ни маха отдалеч.
Тя ни поздрави и след като пристигна при нас ни се извини, че ни е прекъснала, а Лиза направи същото.
Добавиха, че ще тръгват и се запътиха във една посока.Ние тръгнахме към замъка:
-Къде искаш да отидем сега? - питах Ви по пътя

Последната промяна е направена от Mack Morison на Нед 14 Авг 2011, 14:54; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Лиза Стоунър
Хафълпаф
Хафълпаф
Лиза Стоунър

Female Дата на раждане : 01.12.1997
Години : 26
Точки : 4919
Дата на рег. : 13.08.2011
Брой мнения : 55

РП информация
Години:
Курс:
Галеона:
Плажната ивица - Page 2 Left_bar_bleue0/0Плажната ивица - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 14:52

Ами...да с мама и с първия ми баща.Мама и тате се разделиха когато бях на 8.После мама си намери друг.Мразя го той само говори за работата си и не обръща никакво внимание на мама и постояно ни заплашвашеуче ще ни бие и наистина е посягал на Зоуй.2 години след раздялата получихме новини,че баща ми е мъртъв.Приехме го тежко аз и сестрите ми.Най малката която е на 8 се казва Зоуй,а по-голямата е Корина.Тя е 5 курс,тоест е на 15...
След това Лизи млъкна за малко и реши да обърне внимание на темата за сестрите й.
-Обичам да се дразня с Корина заедно със Зоуй веднъж пуснахме 5 градински гномчета в стаята й докато спеше.Но забавлението ни си имаше последствия.От къде познаваш Мак?
-Той е от моя дом.
-А вие приятели ли сте
?
Тогава Джени каза...
Джени Хъмфри
Грифиндор
Грифиндор
Джени Хъмфри

Истинско име : Ванина
Female Дата на раждане : 15.04.1999
Местожителство : София ;д
Точки : 5141
Дата на рег. : 04.08.2011
Брой мнения : 265

РП информация
Галеона:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 15:08

-Може да се каже. - усмихнах се. - Виждаме се в общата стая, а също и в часовете. Но все пак не се виждаме много и не сме големи приятели. Имам предвид.. като приятели от един клас сме.. - не можех да намеря правилните думи.
Винаги, когато ме попитаха дали с някой сме приятели зацепвах. Казвах две-три думи и това беше. Не знам защо ми ставаше така.
Може би трябва да пиша на тате и да го попитам? Или може би не? Ох, нямам представа.
Засега реших просто да сменя темата.
- Е, харесва ли ти в Хогуортс? - попитах и се загледах в езерото.
Лиза Стоунър
Хафълпаф
Хафълпаф
Лиза Стоунър

РП информация
Години:
Курс:
Галеона:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 15:31

Да...много!На теб?-отговорих аз
-И на мен.-каза Джени и се усмихна
-Радвам се.Ти чела ли си преди книги за магията?
-Да аз също.Моя лйбим предмет е ГЗМС и другите са супер,но на този е много интересно!!!
-Моя лйбим предмет е ГЗМС и другите са супер,но на този е много интересно!!!
Теб някой тези дни дразнил ли те е сериозно?-попита ме Джени
-Да едно момче,но не му знам името.А теб?
Джени Хъмфри
Грифиндор
Грифиндор
Джени Хъмфри

РП информация
Галеона:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 16:07

- Не. - ухилих се. - И се надявам да си остане така.
Тя се усмихна и ми кимна.
- Виж това. - казах и взех едно листенце, което си седеше спокойно до мен.
Извадих пръчката си и прошепнах едно заклинание. Листото се издигна и размаха двете си странички, като пеперуда. Винаги бях харесвала тази магия. Двете с Лизи гледахме листото, докато не го изгубихме от поглед.
Лиза Стоунър
Хафълпаф
Хафълпаф
Лиза Стоунър

РП информация
Години:
Курс:
Галеона:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 16:18

Както си седяхме Джени извади пръчката си и направи заклинание листетнцето размаха страните си.Приличаше ми страшно много на пеперуд.Беше много хубава магия.Невероятна е.После и девет с Джени се засмяхме.А аз си помислих:
-Както се й надявах намерих приятели в Хогуортс
После я попитах:Искаш ли да отидем до Плашештата върба?
Джени ме погледна и отговори...
Джени Хъмфри
Грифиндор
Грифиндор
Джени Хъмфри

РП информация
Галеона:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 16:36

- Ами, хайде. Ама да знаеш, че е Плашеща. - ухилих се и станах.
Изтупах мантията си и зачаках Лизи. Когато тя се изправи, двете заедно тръгнахме към върбата.
Лично аз не бях ходила там. Само бях чувала за нея от тате. Но се надявах да ми хареса.
- Да се състезаваме дотам? - попитах и без да чакам отговор затичах към върбата.
Лиза Стоунър
Хафълпаф
Хафълпаф
Лиза Стоунър

РП информация
Години:
Курс:
Галеона:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitimeНед 14 Авг 2011, 16:43

Джени ме попита иска ли да се състезаваме.
-Ами...аз...-запелтечих
Но Джени от одавна беше се затичала натам.
Аз си казах:
-Е ще я настигам-и после извиках.-Хей изчакай ме
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 2 Icon_minitime

Плажната ивица
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Хогуортс :: Дворът :: Езерото-
Идете на:  
Скайп
XxavatarxX My status
Top posters
Ерик Найт
Плажната ивица - Page 2 I_vote_lcapПлажната ивица - Page 2 I_voting_barПлажната ивица - Page 2 I_vote_rcap 
Sandra Swallow
Плажната ивица - Page 2 I_vote_lcapПлажната ивица - Page 2 I_voting_barПлажната ивица - Page 2 I_vote_rcap 
Директор Уолтър
Violet Neverland
Джени Хъмфри
Зейн Уилиам
Mack Morison
Ванеса Сайдърс
Николас Орион
Хелда Гринд
Poll