| Плажната ивица | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Mack Morison Грифиндор
Истинско име : Александър Дата на раждане : 27.07.1999 Местожителство : София Години : 25 Точки : 5102 Репутация : 1 Дата на рег. : 06.08.2011 Брой мнения : 220
РП информация Години: 11 Курс: първи Галеона: (0/0)
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 14:45 | |
| По едно време видях, че Ви се отдръпва и тъкмо да задам въпроса защо го прави и тя кимна нанякъде. Погледнах натам и видях едно момиче от Хафълпаф. Виолет се изправи и ме изчака и аз да направя това. Стигнахме до Хафълпафката и Виолет я поздрави и я попита дали изка да се запознаем. Непознатото момиче се усмихна и се представи. Казваше се Лиза Стоунър. След нея и Виолет се представи. Видях, че Лиза погледна към мен и аз също споменах как се казвам. След това Лиза каза, че чака Джени от Грифиндор, тогава аз се сетих за нея. Погледнах във другата посока и видях Джени да тича насам и да ни маха отдалеч. Тя ни поздрави и след като пристигна при нас ни се извини, че ни е прекъснала, а Лиза направи същото. Добавиха, че ще тръгват и се запътиха във една посока.Ние тръгнахме към замъка: -Къде искаш да отидем сега? - питах Ви по пътя
Последната промяна е направена от Mack Morison на Нед 14 Авг 2011, 14:54; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Лиза Стоунър Хафълпаф
Дата на раждане : 01.12.1997 Години : 26 Точки : 4919 Репутация : 0 Дата на рег. : 13.08.2011 Брой мнения : 55
РП информация Години: Курс: Галеона: (0/0)
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 14:52 | |
| Ами...да с мама и с първия ми баща.Мама и тате се разделиха когато бях на 8.После мама си намери друг.Мразя го той само говори за работата си и не обръща никакво внимание на мама и постояно ни заплашвашеуче ще ни бие и наистина е посягал на Зоуй.2 години след раздялата получихме новини,че баща ми е мъртъв.Приехме го тежко аз и сестрите ми.Най малката която е на 8 се казва Зоуй,а по-голямата е Корина.Тя е 5 курс,тоест е на 15... След това Лизи млъкна за малко и реши да обърне внимание на темата за сестрите й. -Обичам да се дразня с Корина заедно със Зоуй веднъж пуснахме 5 градински гномчета в стаята й докато спеше.Но забавлението ни си имаше последствия.От къде познаваш Мак? -Той е от моя дом. -А вие приятели ли сте? Тогава Джени каза... | |
|
| |
Джени Хъмфри Грифиндор
Истинско име : Ванина Дата на раждане : 15.04.1999 Местожителство : София ;д Години : 25 Точки : 5141 Репутация : 0 Дата на рег. : 04.08.2011 Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 15:08 | |
| -Може да се каже. - усмихнах се. - Виждаме се в общата стая, а също и в часовете. Но все пак не се виждаме много и не сме големи приятели. Имам предвид.. като приятели от един клас сме.. - не можех да намеря правилните думи. Винаги, когато ме попитаха дали с някой сме приятели зацепвах. Казвах две-три думи и това беше. Не знам защо ми ставаше така. Може би трябва да пиша на тате и да го попитам? Или може би не? Ох, нямам представа. Засега реших просто да сменя темата. - Е, харесва ли ти в Хогуортс? - попитах и се загледах в езерото. | |
|
| |
Лиза Стоунър Хафълпаф
Дата на раждане : 01.12.1997 Години : 26 Точки : 4919 Репутация : 0 Дата на рег. : 13.08.2011 Брой мнения : 55
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 15:31 | |
| Да...много!На теб?-отговорих аз -И на мен.-каза Джени и се усмихна -Радвам се.Ти чела ли си преди книги за магията? -Да аз също.Моя лйбим предмет е ГЗМС и другите са супер,но на този е много интересно!!! -Моя лйбим предмет е ГЗМС и другите са супер,но на този е много интересно!!! Теб някой тези дни дразнил ли те е сериозно?-попита ме Джени -Да едно момче,но не му знам името.А теб? | |
|
| |
Джени Хъмфри Грифиндор
Истинско име : Ванина Дата на раждане : 15.04.1999 Местожителство : София ;д Години : 25 Точки : 5141 Репутация : 0 Дата на рег. : 04.08.2011 Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 16:07 | |
| - Не. - ухилих се. - И се надявам да си остане така. Тя се усмихна и ми кимна. - Виж това. - казах и взех едно листенце, което си седеше спокойно до мен. Извадих пръчката си и прошепнах едно заклинание. Листото се издигна и размаха двете си странички, като пеперуда. Винаги бях харесвала тази магия. Двете с Лизи гледахме листото, докато не го изгубихме от поглед. | |
|
| |
Лиза Стоунър Хафълпаф
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 16:18 | |
| Както си седяхме Джени извади пръчката си и направи заклинание листетнцето размаха страните си.Приличаше ми страшно много на пеперуд.Беше много хубава магия.Невероятна е.После и девет с Джени се засмяхме.А аз си помислих: -Както се й надявах намерих приятели в Хогуортс После я попитах:Искаш ли да отидем до Плашештата върба? Джени ме погледна и отговори... | |
|
| |
Джени Хъмфри Грифиндор
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 16:36 | |
| - Ами, хайде. Ама да знаеш, че е Плашеща. - ухилих се и станах. Изтупах мантията си и зачаках Лизи. Когато тя се изправи, двете заедно тръгнахме към върбата. Лично аз не бях ходила там. Само бях чувала за нея от тате. Но се надявах да ми хареса. - Да се състезаваме дотам? - попитах и без да чакам отговор затичах към върбата. | |
|
| |
Лиза Стоунър Хафълпаф
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 16:43 | |
| Джени ме попита иска ли да се състезаваме. -Ами...аз...-запелтечих Но Джени от одавна беше се затичала натам. Аз си казах: -Е ще я настигам-и после извиках.-Хей изчакай ме | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажната ивица | |
| |
|
| |
| Плажната ивица | |
|