|
| Плажната ивица | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Николас Орион П-л по ГЗМС; Р-л на дом Рейвънклоу
Истинско име : Боби Дата на раждане : 19.09.1994 Години : 30 Точки : 5137 Репутация : 0 Дата на рег. : 27.07.2011 Брой мнения : 164
РП информация Години: 33 Курс: завършил Галеона: (0/0)
| Заглавие: Плажната ивица Пон 01 Авг 2011, 14:49 | |
| Плажната ивица бе малка, много закътана и съставена от едър каменист пясък. Много от учениците обичаха да идват тук през свободното си време и да се попекът на слънцето. На заден фон се простираше една малка борова горичка. Част от по-спокойните кътчета на Забранената гора! | |
| | | Violet Neverland Слидерин
Дата на раждане : 24.07.1996 Години : 28 Точки : 5229 Репутация : 28 Дата на рег. : 29.07.2011 Брой мнения : 318
РП информация Години: 11 Курс: първи Галеона: (0/0)
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря 10 Авг 2011, 19:05 | |
| С бавна крачка стигнах до плажната ивица на черното езеро. Заради облог с Хелда, ми се наложи да предложа на някой грифиндорец да се разходим. След като надълго и нашироко се маях какво да правя, случайно се сбълсках с един грифиндорец в пуст коридор. Той джентълменски взе книгата ми и кутийката ми за очилата. -Съжалявам, не знам на къде гледах - каза момчето и се усмихна извинително. Имаше изключителна усмивка. С отговор му се усмихнах. -И аз имам вина - леко съм слепичка - засмях се, винаги ми се удаваше да се присмивам на собствената си слепота. -Еее, кажи, как да ти се реванширам... - момчето се запъна - не ми знаеше името. Усмихнах се още по-широко и възможно най-лъчезарно му отговорих. -Виолет, Виолет Невърленд, - кимнах. - Нека се разходим по плажната ивица на езерото..? - казах. -Добре. И аз съм Мак Морисън. И сега чаках това момче, въобще нямайки представа, защо толкова се радвам...П.П.: Сашо, как ти се спелваше фамилията на героя?
Последната промяна е направена от Violet Neverland на Чет 11 Авг 2011, 17:59; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Mack Morison Грифиндор
Истинско име : Александър Дата на раждане : 27.07.1999 Местожителство : София Години : 25 Точки : 5103 Репутация : 1 Дата на рег. : 06.08.2011 Брой мнения : 220
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря 10 Авг 2011, 19:48 | |
| Разглеждах училището.Тъкмо вървях из един коридор и си блях някъде през прозорците и си мислех за първия час по вълшебство. Точно тогава неочаквано се блъснах в една слидеринка. паднаха й нещата и аз ги вдигнах: -Съжалявам, не знам на къде гледах - казах аз и се усмихнах бледо. Тя ми отговори, че и тя си е слепичка и, че и тя има вина. Питах я как да й се реванширам и се сетих, че не й знам името. Тя ми се усмихна широко и ми отговори, че се казва Виолет Невърленд и ме попита дали искам да се поразходим по плавната ивица на езерото. Нямаше причина да откажа казах й, че ще дойда иии, че се казвам Мак. Тъкмо сега тръгнах към плажната ивица видях, че Виолет ме чака там ускорих малко походката си да не я карам да чака. Най-сетне стигнах: -Здравей.Много ли те карах да чакаш? - притеснено я попитах аз. -Не спокойно и аз тъкмо дойдох. - спокойно каза тя. Започнахме да се разхождаме и да гледаме който на където му е приятно и накрая ми дотежа тишината и започнах със тъпия въпрос: -Ще ходиш ли утре на урока в Нужната стая?
ПП: Героя се казва Mack Morison - Мак Морисън | |
Дата на раждане : 24.07.1996 Години : 28 Точки : 5229 Репутация : 28 Дата на рег. : 29.07.2011 Брой мнения : 318
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет 11 Авг 2011, 17:04 | |
| Докато се разхождахме, за да наруши тишината, Мак попита за някакъв урок в Нужната стая. -Ще има урок там? - попитах учудено. Въобще, къде ми беше главата в последно време? Момчето се засмя, а аз продължавах да гледам объркано. -Имам предвид, занятието на В.О.Д.А., - каза той. В.О.Д.А., бях чувала това - беше някаква организация на ученици, които тренираха по ЗСЧИ. Замисмих се, дали ми се ходи? Амии... нещо вътре щракна в мен, щом Мак ще ходи, защо и аз не отида.... Ама, защо "щом Мак..."?! От кога нещата зависеха от грифиндореца? Слисано спрях и Мак също спря, и ме погледна с поглед, който питаше "Всичко наред ли е?". -Аз... не знаех, - избоботих накрая. - Става ли следващата седмица да ме заведеш, защото се съм сигурна как ще приемат слидеринка във В.О.Д.А.? А защо исках той да ме води?! Нещо не беше напълно наред с мен май. Забих поглед в зелените му очи. Което бе странно - рядко гледах хората така открито в очите - те често не стряскаха от червените ми, с леки лилави отенъци, очи. Той обаче не трепна, а се подсмихна леко като че ли. | |
Истинско име : Александър Дата на раждане : 27.07.1999 Местожителство : София Години : 25 Точки : 5103 Репутация : 1 Дата на рег. : 06.08.2011 Брой мнения : 220
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет 11 Авг 2011, 20:25 | |
| След въпроса ми Виолет учудено ме попита дали ще има урок. Аз се засмях малко и й отговорих, че съм имал предвид за занятието на В.О.Д.А. Тогава тя спря да ходи и аз също спрях и я погледнах леко разтревожено. Тогава Виолет ми отговори, че не е знаела и ме попита дали ще може да я заведа следващата седмица. Тя ме погледна право в очите, а аз направих същото, подсмихнах се леко и отговорих: -Да може.Ще те заведа.Надявам се, че другите няма да имат нищо против - и когато изрекох това усетих нещо като чудовище в стомаха ми, което искаше да излезе навън. -Така ли?Супер! - поосъзнах се аз и видях как Виолет леко подскочи във въздуха. Продължихме да се разхождаме.Тя ме попита как е минал първия час: -Добре благополучно учихме ,,Потегро" успях да го направя доста добре - отвърнах й аз. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет 11 Авг 2011, 21:02 | |
| Мак ми каза, че ще ме заведе следващата седмица, и аз бях на върха на щастието, защото... нямам рпедстава. Когато той каза, че се е справил много добре с това, което са правили. И аз бях, щастлива? Доволна? Сякаш успеха му ме засягаше надълбоко и лично. И, чуствайки се леко замаяна, го помолих да седнем на един камък. Бързо седнахме и се оказахме доста близко един до друг, поради размера и формата на камъка. Усещах приствието му точно до мен. Това ме объркваше, и то много. -Аз, ъм... - отново бе настанала неловка тишина. - Как откри магическите си сили? - казах изведнъж. Така изведнъж го казах, че самата аз подскочих и залитнах. Приземявайки се право в скута на Мак... И съцето ми така заби. Усетих, че се изчервявам, а това не бе на добре, защото бледата ми кожа ставаше бувално червена, когато се червях. Накрая притеснено вдигнах поглед към слисаните очи на грифиндореца, който също като че ли не знаеше какво да прави...П.П.: Просто не се сдържах... дано батко ти не ме набие | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 08:18 | |
| Виолет ме помоли да седнем на един голям камък. Когато седнахме на камъка пак настъпи тегава тишина. Тъкмо започнах да мисля какво да кажа и Виолет ме попита как съм открил магическите си сили. Тръгнах да отговарям когато видях, че тя залитна и се озова точно във скута ми. Точно във този момент чудовището в корема ми се разбушува тя се изчерви, погледна ме право във очите аз й отговорих със същото и тогава...... Ние се целувахме.Бях под контрола на чудовището в мен, само и единствено то ме правеше абсолютно всичко. ПП: Спокойно няма да разбере | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 09:58 | |
| Аз... се целувах с грифиндореца... Не ми беше първа целувка, но чуството беше сякаш тя бе първата. Не знаех защо го правя, не знам и какво ни подтикна, но чуството беше просто правилно. И тогава се обади демонът. Демонът, с който живеех от как се помня, който носеше името Валентин и беше мой брат и.... Нееее, няма! Не искам! Остави ме намира! Не исках да си спомням нищо. Исках този момент да е истински. И тогава, някъде насред вцепенението на съзнанието ми, Мак сложи едната си ръка на гърба ми и ме отърси от всичко. Накрая целувката свърши и двамата с Мак като че ли нямахме смелостта да се погледнем в очите. -Ъ.. това.. беше? - Мак се опита а каже нещо, като накрая несвързаните думи прозвучаха като въпрос. Явно не бе по-малко объркан от мен. И това някак ме зарадва. Усмихнах му се стеснително и той отвърна със същото. Накрая просто се наклоних към него и сложих глава на рамото му. Ааами сега? Запита ме едно гласче в главата ми. Все тая, помислих си. Така ми харесва, така е приятно!, отсекох му. Но реално нямах представа какво ще стане...П.П.: Хах... да се надяваме. Ооо, тия двамката (Мак и Ви) ще създадат голеееми проблеми, мисля Просто не се сдържах да вкарам Ви в някоя бъркотия - т.е. демонът й Ше ти пратя на ЛС да видиш нещо, което се откри около тая работа в разговор на Виолет с Хелда (една от слидерин ) | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 16:37 | |
| Беше невероятно не мислех за нищо освен за Виолет. Стори ми се, че това продължи много време. Когато спряхме се опитах да кажа нещо, но не ми се получи и си замълчах. Видях, че Виолет ми се усмихна и аз направих същото. Тя се надвеси напред и сложи главата си на рамото ми, а аз я прегърнах през кръста. След като се пуснахме аз предложих: -Е, да продължим? - хванах й ръката, станах и тя стори същото. Дойдох на себе си, чак когато се разхождахме и се държахме за ръце. Най-накрая я погледнах в очите и просто се усмихнах. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 18:06 | |
| Накрая тръгнахме да се разхождаме хванати за ръка. Май Хелда няма да яде чак толкова голям бой, помислих си. Все пак, защо да я бия, след като покрай предивзикателството се сещнах с Мак? Ох, ставаше ми някак си извратено. Погледнах го пак и той ми се усмихна. -Може ли да седнем - попитах. - Краката ми изтръпнаха от седенето на камъка и сега ме болят леко, - смигнах му. Всъщност хич не ме боляха краката, просто ставаха на кашкавал всеки път, щом се сетех какво стана преди няколко минути... което прави от тогава до сега без прекъсване. Мак се съгласи и се наместихме на едно място, където тревата стигаше почти до водата. И двамата забихме погледи към езерото. Ааами сега? Какво трябва да кажа? Трябва ли... знам ли, да го прегърна или нещо? Стомаха ми беше на топка. Исках, исках, исках... какво? Тези чуства ми бяха така непознати! Намесих се съвсем до него и свалих очилата си. Обикновено с тях се чуствах много по-уместно и умно, но сега исках да се чуствам... истинска, натурална. -Ъм, Мак? - прозвуча като въпрос. -Да - отговори ми усмихнато той. -Аз... - пак забих. Знаех какво исках... ама не съвсем. - Забравих какво исках да кажа... Искам - пробвах отново, но пак забих. Погледнах зеленоокото момче леко безпомощно и се усмихнах... | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 19:09 | |
| Бяхме тръгнали отново да се разхождаме, и Виолет отново ме помоли да седнем някъде. Намерихме си едно местенце и се настанихме удобно. Видях, че нещо направи малки вълнички във езерото и се загледах там. Чух, че Виолет искаше да каже нещо и я погледнах усмихнато. Щеше да каже нещо, но каза, че е забравила. Погледна ме и ми се усмихна. -Спокойно, не се притеснявай да споделиш - казах й аз и нежно й хванах ръката. Тя ме погледна право във очите. Аз я погледнах също и тогава тя се надигна и седна във скута ми. Аз я прегърнах през кръста. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 20:08 | |
| Седнала в Мак се чуствах още по-объркана. Беше ми някак приятно да е обвил ръце около мен, но същевременно ми беше странно - сърцeто ми биеше бързо и ми беше страшно... топло? -Кофти е, - започнах, несъзнавайки какво говоря. - че сме различни домове и не можем да се виждаме сред вечерния час, без да има възможност да ни накажат. -Не се опитвай да ме убедиш, че ти държиш стриктно да спазваме правилата? - смигна ми той. -Разбира се, че не- засмях се. Сложих една ръка през рамената му - така бе по-удобно. -Ъъъъм... странно ли е, че мълчим? - попитах тихо, сякаш себе си. Мак изцъка и поклати глава смеейки се... | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 20:45 | |
| Докато седяхме така Виолет каза, че е гадно, че сме в различни домове и не можем да се виждаме след вечерния час без да ни накажат. Аз я питах дали тя спазва правилата, а тя ми каза: -Разбира се, че не - мен това много ме израдва. тя си сложи едната ръка и през двете ми рамена. Тогава тя ме изненада с един въпрос: -Странно ли е, че мълчим? - на мене това ми се стори малко смешно. Засмях и изцъках. След като спряхме да се смеем и двамата се загледахме в езерото. Видях, че Виолет нещо я тревожи: -Хей, какво става забелязах, че от началото нещо те трвожи? - попитах я аз | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 21:23 | |
| Както си стояхме най-спокойно, Мак попита дали нещо ме притеснява. Е, браво! Той също като Хелда нацели в десетката. Не мисля, че можех да му разкажа за онази нощ. Валентин бе излетял трепейки от стаята ми, след като ме бе целунал по устните. Аз стоях простната на леглото и не знаех какво става. Защо Вал ме бе целунал по този начин? Беше ли си загубил ума? Или беше толкова уморен, че не знаеше какво става? Нима баща ни бе прав, че с него сме прекалено близки и за брат и сестра? Станах и от леглото със залитане и бързо се запътих към стаята на брат си. Похлопах на вратата, но нямаше отговор. -Вал? - попитах, когато отново почуках. Накрая просто влезнах. Валентин бе седнал на леглото си и празно гледаше пространството. -Вал? - седнах до него и сложих ръка около него. Той не помръдна, само издаде звук, смеска от жалеен стон и тъжна въздишка. -Ви... ти не знаеш колко те обичам... Ви... ти си единствена за мен... искам те по начин, по който ти не би желала... ако знаеше за какво ти говоря... Валентин занарежда някакви странни неща и когато безумнната му матра приключи, той ме бутна да лега на леглото и се надвеси над мен. -Бъди моя - прошепна тихо и приканващо Вал в ухото ми. -Вал?! НЕ! Искам да се прибера в стаята си! Валентин! Не бях усетила кога бях почнала наисина да прошепвам "Не, недей, Вал! Не го прави!", точно както в онази нощ. По бузите ми се стичаха сълзи и накрая просто облегнах главата си на гърдите на Мак. -Какво... Ви, какво има? - попита ме той притеснено. -Не мога... просто не съм готова да го кажа наглас - прошепнах и той ме придърпа в здрава прегръдка.... | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет 12 Авг 2011, 21:52 | |
| След този въпрос видях, че Виолет много се разстрой. Тя не каза нищо, но по едно време започна тихо да приказва за някакъв си Вал и да не прави нещо. Стана ми шантаво тя се облегна на мен, а след това усетих няколко сълзи по мен, но те не бяха от мен. Притесних се: -Какво... Ви, какво има? - много притеснено казах аз Тя ми отговори, че простно не можела да каже нещо на глас. Аз я стиснах по-здраво до мен. Стояхме така няколко минути. Видях, че Виолет вече се успокой и я попитах: -Какво стана Ви ? - видях, че тя не ми каза нищо и ме придърпа до себе си отново. След като ме пусна тя през сълзи каза: -Не ми се говори за това вмомента доближи се до мен и...
| |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Съб 13 Авг 2011, 07:41 | |
| Сега оставаше само едно - да изтрия мисълта от главата си. Но как?! И това си спомних. Бях се оказала в скута на Мак и той ме бе целунал, а това ми бе напомнило за първата целувка онази нощ. Но докато целувката ни се задълбочаваше и Мак сложи ръка около кръста ми, се бях отърсила от всичко свързано с Вал и единственото в главата ми беше Мак. Ами ако... това беше отговора? Трябваше да проверя. Както Мак ме дръпнал съвсем към себе си, трябваше просто да завъртя глава... И го целунах. Той първоначално се стресна, но бързо се отпусна и ми отвърна. Ръцете му ме притиснаха отново съм него. Беше толкова приятно, уютно... сигурно. Сложих ръцете си около врата му. Не исках целувката да прекъсва, не можех и да си спомня защо, важното в момента бяха устните на Мак, които все по-настоятелно и по-настоятелно ме целуваха. Исках го?... | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 07:03 | |
| Целувката беше много дълга и приятна. В главата ми беше само Ви и това което беше казала за този Вал. Кой беше той? - все се питах аз. Знаех, че ако я питам тя ще се разстрой и не го направих. Мислех много задълбочено, но тя си сложи ръцете около врата ми и аз спрях да мисля за каквото и да е. Когато приключихме се погледнахме право във очите. Не казахме нищо.Просто се гледахме. Аз се усмихнах широко, а тя ми отговори със същото. Тя се беше поуспокоила и тогава ми рече...
| |
| | | Лиза Стоунър Хафълпаф
Дата на раждане : 01.12.1997 Години : 26 Точки : 4920 Репутация : 0 Дата на рег. : 13.08.2011 Брой мнения : 55
РП информация Години: Курс: Галеона: (0/0)
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 11:42 | |
| Лиза реши да се поразходи.Тогава тя видя едно момиче и едно момче да се целуват и си помисли
-Колко сладко!!!-и продължи.
След това реши да поседне.После тя замислено се загледа в далечината и започна да си спомня за сестрите си и мака й.А после за избухналия скандал и за раздялята на първия й баща й майка й.После си спомни втория й баща,който тя изобщо неискаша да нарича баща.Усети как от очите й капнаха две сълзи заради спомена как във вестника пишеше,че баща й е загинал.Тя го беше приела най-трудно.След 10 мин. замисленост тя стана избърса сълзите си и продължи да се разхожда. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 11:45 | |
| Когато целувката най-накрая приключи, с Мак просто се гледахме усмихнати. И все пак, в неговия поглед тихо гореше огън от объркване. Трябваше да му дам поне някакво обяснение, при това не лъжа. -Вал е... Валентин е... по-големият ми брат, - казах едвам-едвам. - Той... ми е много близък, - продължих, сигурна, че тъгата ми се процежда в думите. - Но той.. направи нещо непростимо. Не мога да ти кажа, все още не... не мога да кажа на никого какво стори той... Как щеше да реагира Мак? Не можех да кажа. Беше ме страх да призная на когото и да било за случилото се. Сведох поглед надолу, сякаш криейки се от момчето. Не знаех какво ще стане, не исках да зная, защото най-силно желаех Вал да не ме бе докосвал по този начин. Чуствах се мръсна и недостойна, беше ма страх да се открия пред всекиго, защото те нямаше да разберат, или поне така си мислех. Аз все пак обичах брат си много и още го обичам, това, което той стори... силно желаех да е заради някаква магия или проклятие. И въпреки че знаех, че не е така, аз продължавах да му вярвам; знаех, че и той искаше да е така. Върнах вниманието си на момчето, в чийто скут седях, очаквах неговата реакция към тази малка част, която му разкрих... | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 12:17 | |
| След като приключихме с целувката, аз я погледнах и и двамата се усмихнахме един на друг. Тога Ви заговори бавно, че Валентин се казва по-големия й брат.Тя продължи, че той й е много близък и е извършил нещо непростимо и, че не може да каже на никого какво е това. Аз помислих малко и най - накрая реших да поговоря: -Няма нужда да ми казваш. - казах аз и нежно я целунах. Въпреки моята реплика в главата ми минаваха всякакви варианти какво може да е направил този Вал.
| |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 12:36 | |
| Мак ми каза, че няма проблем за сега да не му казвам, и ме целуна. И тъкмо да се отпусна и видях едно момиче, не много далеч от нас. Дръпнах се от Мак и му кимнах към нея, когато той тръгна да пита защо съм се дръпнала. -Опа, - развеселено каза чернокоското. Аз се изправих, изтупвайки мантията си и изчаках и грифиндореца да стане. След това бавно се приближихме към момичето. Оказа се, че е хафълпафка. -Здравей, - казах и момичето се обърна към нас, сякаш досега не ни бе забелязала. Сигурно мислеше за нещо. - Въпреки че не си нито от мое, нито от неговия дом, - като при "неговия" кимнах към Мак, - би ли изкала да се запознаем? Момичето се усмихна и кимна...
П.П.: сори за краткия пост, ама бързам
Последната промяна е направена от Violet Neverland на Пон 15 Авг 2011, 16:39; мнението е било променяно общо 1 път | |
Дата на раждане : 01.12.1997 Години : 26 Точки : 4920 Репутация : 0 Дата на рег. : 13.08.2011 Брой мнения : 55
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 12:51 | |
| Оказа се,че съм ги прекъснала и доста се притесних.Усмихнах се леко засрамено,но и развеселено.Тогава слидеринката и грифиндореца ме попитаха дали искам да се запознаем.Аз кимнах,усминах се и казах:
-Аз съм Лиза...Лиза Стоунър.Приятно ми е!Може да ми викате Лизи.
-Аз съм Виолет Невъренд.Приятно ми е!-каза момичето
-А аз съм Мак Морисън.Приятно ми е и на мен!
-Обичам да се запознавам.Чакам една приятелка от грифиндор казва се Джени-казах аз и повторно се усмихнах. | |
| | | Джени Хъмфри Грифиндор
Истинско име : Ванина Дата на раждане : 15.04.1999 Местожителство : София ;д Години : 25 Точки : 5142 Репутация : 0 Дата на рег. : 04.08.2011 Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 14:27 | |
| Тичах към езерото с големи крачки, защото бях накарала Лиза да ме чака много. Когато пристигнах, тя говореше с Мак и още едно момиче. Помахах от далеч и малко след това, се появих до тях. - Здрасти, Лизи, Мак. - не знаех името на момичето.. - Ъм, аз съм Джени, Джени Хъмфри. Приятно ми е. - усмихнах се и протегнах ръка. Тя я стисна и се представи. - Е, предполагам, че сте заедно, така че с Лизи ще ви оставим сами? - казах и думите ми прозвучаха като въпрос. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 14:34 | |
| -Да!Съжалявам!-казах аз и допълних.-Радвам се,че се запознахме ще се видим друг път.Съжалявам още веднъж.Чао! -Чао!Лизи,чао Джени! И ние се Джени тръгнахме.После аз я попитах: -Сега какво ще правим? -Незнам!-каза Джени -Искаш ли да си говорим?За....нещо за нашите семейства или к въри обучението ни? Джени се усмихна и... | |
| | | Джени Хъмфри Грифиндор
Истинско име : Ванина Дата на раждане : 15.04.1999 Местожителство : София ;д Години : 25 Точки : 5142 Репутация : 0 Дата на рег. : 04.08.2011 Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед 14 Авг 2011, 14:41 | |
| - Нека бъде за семействата ни. - засмях се. С Лизи ходехме по тревата. Намерихме си едно местенце, под едно дърво и се настанихме там. Започнах да говоря: - Може да се каже, че тате е най-добрият ми приятел. - усмихнах се. - Винаги съм казвала всичко на него. Било то за магия или за момче. И той никога не ме съдеше.. - засмях се. - А ти разбираш ли се със някой от семейството си добре? - попитах и я погледнах. Тя се беше загледала в небето. Погледнах натам. Имаше една черна и една бяла птичка, които правеха кръгчета около облачетата. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажната ивица | |
| |
| | | | Плажната ивица | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Точки на домовете | | 0 точки | | 0 точки | | 0 точки | | 0 точки |
|
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
Приятели | |
Посетители |
|
Скайп | XxavatarxX
|
|