Име: Исабелла Скай
Години: 11
Описание: Имам средно дълга кестенява коса и мастилено сини очи. Кожата ми е много бледа и прозрачна, затова често изглеждам изчервена, а не съм. Наследила съм очите на баща си, който е завършил Дурмщанг, за разлика от майка ми, която е горда възпитаничка на Хогуортс. Всичко останало съм наследила от майка си, която е една изключително красива жена. Висока съм 145см. и тежа 35кг. Обикновено нося любимото си сако, което винаги комбинирам с дълги чорапи с панделки. В косати ми винаги има диадема или панделка.
Характер: Обикновено съм доста разсеяна, но когато нещо привлече вниманието ми не се отказвам лесно от него. Въпреки миловидното ми личице, хич не съм толкова добричка, когато се наложи. Не съм от най-общителните, но когато се сприятеля с някого, то е за дълго време. Не предавам приятелите си каквото и да става и винаги защитавам това, в което вярвам истински. Не съм от най-ученолюбивите, но се старая да съм прилежна.
История: Още от много малка винаги съм била привлечена от магията. Обожавах да гледам как родителите ми я упражняват във всекидневието си...това ме забавляваше, най-вече защото баща ми беше доста непохватен, когато ставаше въпрос за магия и домакинска работа. Имам по-малък брат, който много обичам. Той винаги е до мен и въпреки, че е по-малък се старае да се грижи за мен, защото както сам казва: "Ти си моята кака и аз ще те пазя!" Бях много развълнувана, когато получих писмото от "Хогуортс" и знаейки, че майка ми е учила там с най-голяма радост приех да се обучавам в това училище.
Допълнително: Няма
Домашен любимец: Сова