Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
------- > Форума се премести !!! Новия форум можете да го намерите ТУК. < ---------

Виолет Невърленд

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Violet Neverland
Слидерин
Слидерин
Violet Neverland

Female Дата на раждане : 24.07.1996
Години : 28
Точки : 5228
Дата на рег. : 29.07.2011
Брой мнения : 318

РП информация
Години: 11
Курс: първи
Галеона:
Виолет Невърленд Left_bar_bleue0/0Виолет Невърленд Empty_bar_bleue  (0/0)

Виолет Невърленд Empty
ПисанеЗаглавие: Виолет Невърленд   Виолет Невърленд Icon_minitimeПет 29 Юли 2011, 09:13

Име: Виолет Невърленд

Години: 11

Описание: Прилична на видение, аз имам естествено бели кожа и коса и червени очи - аз съм албинос. Въпреки че съм само на 11, съм влюбена във временните бои за коса, обикновено ползвам е фуксин с чиято помощ поддържам пепеляво-розов цвят. Лицето ми е малко, носа чип, очите големи, а устните малки и бледи, и нося очила. Средно висока съм - 143см и тежа около 30 кг.

Характер: Падам си мрачна, особено за тези, които не ме познават добре. В часовете не съм най-съсредоточена, но нямам проблеми с ученето. За приятелите съм съкровище, за враговете ужас... Имам леко колекционерско чуство към всичко и всички. Обичам да се размотавам и да правя бели с приятели. Но най-голямото ми хоби е летенето в метла.

История: Родена съм много на север, но заради разклатеното ми здраве се налага да се преместим в Лондон, когато съм съвсем малка. Имам по-голям брат, който учи в Дурмщранг и много-много ме обича. Родителите ми за болезнено чисто-кръвни. Открих силите си, когато бях бутнала любимата си порцеланова чаша от масата, но тя така и не падна, а остана носеща се във въздуха.

Домашен любимец: Черна дългокосместа котка.

Последната промяна е направена от Violet Neverland на Пет 29 Юли 2011, 09:24; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Дейвид Риид
П-л по ЗСЧИ; Р-л на дом Хафълпаф
П-л по ЗСЧИ; Р-л на дом Хафълпаф

Дата на раждане : 27.02.1997
Години : 27
Точки : 4922
Дата на рег. : 27.07.2011
Брой мнения : 34

РП информация
Години: 31
Курс: завършил
Галеона:
Виолет Невърленд Left_bar_bleue0/0Виолет Невърленд Empty_bar_bleue  (0/0)

Виолет Невърленд Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Виолет Невърленд   Виолет Невърленд Icon_minitimeПет 29 Юли 2011, 09:17

Одобрена.
Върнете се в началото Go down

Виолет Невърленд
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Общи :: Герои и разпределяне-
Идете на:  
Скайп
XxavatarxX My status
Top posters
Ерик Найт
Виолет Невърленд I_vote_lcapВиолет Невърленд I_voting_barВиолет Невърленд I_vote_rcap 
Sandra Swallow
Виолет Невърленд I_vote_lcapВиолет Невърленд I_voting_barВиолет Невърленд I_vote_rcap 
Директор Уолтър
Violet Neverland
Джени Хъмфри
Зейн Уилиам
Mack Morison
Ванеса Сайдърс
Николас Орион
Хелда Гринд
Poll