Violet Neverland Слидерин
Дата на раждане : 24.07.1996 Години : 28 Точки : 5228 Репутация : 28 Дата на рег. : 29.07.2011 Брой мнения : 318
РП информация Години: 11 Курс: първи Галеона: (0/0)
| Заглавие: Виолет Невърленд Пет 29 Юли 2011, 09:13 | |
| Име: Виолет Невърленд
Години: 11
Описание: Прилична на видение, аз имам естествено бели кожа и коса и червени очи - аз съм албинос. Въпреки че съм само на 11, съм влюбена във временните бои за коса, обикновено ползвам е фуксин с чиято помощ поддържам пепеляво-розов цвят. Лицето ми е малко, носа чип, очите големи, а устните малки и бледи, и нося очила. Средно висока съм - 143см и тежа около 30 кг.
Характер: Падам си мрачна, особено за тези, които не ме познават добре. В часовете не съм най-съсредоточена, но нямам проблеми с ученето. За приятелите съм съкровище, за враговете ужас... Имам леко колекционерско чуство към всичко и всички. Обичам да се размотавам и да правя бели с приятели. Но най-голямото ми хоби е летенето в метла.
История: Родена съм много на север, но заради разклатеното ми здраве се налага да се преместим в Лондон, когато съм съвсем малка. Имам по-голям брат, който учи в Дурмщранг и много-много ме обича. Родителите ми за болезнено чисто-кръвни. Открих силите си, когато бях бутнала любимата си порцеланова чаша от масата, но тя така и не падна, а остана носеща се във въздуха.
Домашен любимец: Черна дългокосместа котка.
Последната промяна е направена от Violet Neverland на Пет 29 Юли 2011, 09:24; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
Дейвид Риид П-л по ЗСЧИ; Р-л на дом Хафълпаф
Дата на раждане : 27.02.1997 Години : 27 Точки : 4922 Репутация : 0 Дата на рег. : 27.07.2011 Брой мнения : 34
РП информация Години: 31 Курс: завършил Галеона: (0/0)
| Заглавие: Re: Виолет Невърленд Пет 29 Юли 2011, 09:17 | |
| | |
|