Име:Дейвид Риид
Години: 31
Пост, който желаете да заемете:Преподавател по ЗСЧИ и Раководител на Рейвънклоу
Описание:Аз съм висок 181 см.Имам чуплива кестенява сравнително къса коса и сини очи. Лицето ми не е нито весело нито много строго с приятни черти.Потдържам леко набола брада, която на цвят е малко по-тъмна от косата,но не си личи заради дължината й.Имам малък белек малко над дясната вежда и тату на дясното рамо.Обличам си по-небрежно с сини дънки`модел според модата и риза по някога разкопчана виждайки се тениската ми.Нося обувки според облеклото си.Тялото ми е атлетично оформено.
Характер: Аз съм добър към приятелите и безжалостен към враговете си.В час предпочитеам практическия подход.Държа се добре към учениците и се шегувам в час, но когато не ме слушат ставам строг.Имам много приятели и повечето са ми последователи.
Обичам да се забърквам в неприятности и после да ги оправям.Защитавам приятелите и учениците си.
Ако някой ученик бъде заплашен от някой не бих се поколебал да го убия.
Не обичам подлезурковците и страхливците.Като цяло всички казват че съм добър ,
честен и организиран човек който винаги стои зад казаното и защитава по-слабите от него ,
но без да ги съжелява.Роден съм да събъм лидер.
История: Роден съм в чистокръвно семейство,но уважавам нечистокръвните.
Баща ми и майками са починали гогато съм бил малък и съм наследил всичко.
Винаги съм получавал всичко което искам,но винаги съм помагал в имението.
Когато бях на 11 отидох да уча в Хогуортс.и завърших като един от най-добрите .Играл съм куидич ,но никога не ме е увличъл.Бях най-добрия в ЗСЧИ.
Научих много заклинания през 7 курс.Това се наложи защото тогава трябваше убивам дракони.Когато бях на 22 се бих с странет дух от който ми е белегът.
Животът ми е хубав ,но празен без роднини.Имах много приятелсва през годините ,
никое не запълваше липсата на семейство.