Анабет Чейс (blobiblob) Хафълпаф
Истинско име : Боряна Дата на раждане : 22.10.1997 Години : 27 Точки : 4863 Репутация : 0 Дата на рег. : 06.09.2011 Брой мнения : 22
РП информация Години: 11 Курс: първи Галеона: (0/0)
| Заглавие: Анабет Чейс Съб 10 Сеп 2011, 09:50 | |
| * Казвам се: Боряна Нинова * Родена съм на 22/10/1997 * Сега съм на 13 год * От: София
1. Имаш ли брат/сестра? (Как се казва) Да, брат ми е Калин, а сестра ми е Катя 2. Хобито ти е Рисуване. 3. Коя ти е любимата игра? криеница 4. За какво мечтаеш? за почти всичко 5. Коя зодия си? Везни 6. Най-добрата ти приятелка е Мария ? 7. Кой е любимият ти учебен предмет? Английски, Рисуване, Музика, БЕЛ 8. Кой е любимият ти цвят? Свежо зелено, Светло синьо, жълто, черно, бяло 9. Кои са любимите ти филми? (Защо?) О, аз нямам любими филми, заюото не помня колко филма съм гледала 10. Имаш ли домашни любимци? (Какви?) Имах, малко сладко клепоухо зайче с цвят на капучино на име Муфи. Умря. 11. Имаш ли си гадже? Не 12. Каква е последната ти мисъл преди да заспиш? О, не помня. Винаги си мисля за нещо различно. 13. На колко години смяташ, че ще се ожениш/омъжиш? Нямам идея, а пък и не ми пука. Още ми е рано да мисля за това. 14. В какво си най добър/а? Рисуване 15. Любимото ти ястие, питие е ... ? О, всичко, до което се докопам 16. Пушиш ли? (защо?) Не 17. Пиеш ли? (защо?) Само на официални поводи шампанско и малко вино, а веднък без да искам си пийнах сок с ракия, но мислех, че е просто сок. 18. Какво правиш когато си сама в къщи? Нищо особено. 19. В кой клас си? 8 20. Можеш ли да готвиш? Не много добре 21. Имаш ли GSM? (Каква марка?) Да, Sony Ericsson 22. Кое цвете ти е любимото? Нямам любими цветя 23. Страх ли те е от буболечки? Не 24. Коя TV програма гледаш най-много? btv comedy, защото нямаме кабелна 25. Нещо интересно за теб ... Нищо интересно няма. Живот като живот. 26. Дата на попълване. 10/09/2011
| |
|