Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
------- > Форума се премести !!! Новия форум можете да го намерите ТУК. < ---------

Джени Хъмфри

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Джени Хъмфри
Грифиндор
Грифиндор
Джени Хъмфри

Истинско име : Ванина
Female Дата на раждане : 15.04.1999
Местожителство : София ;д
Години : 25
Точки : 5141
Дата на рег. : 04.08.2011
Брой мнения : 265

РП информация
Години: 11
Курс: първи
Галеона:
Джени Хъмфри Left_bar_bleue0/0Джени Хъмфри Empty_bar_bleue  (0/0)

Джени Хъмфри Empty
ПисанеЗаглавие: Джени Хъмфри   Джени Хъмфри Icon_minitimeЧет 04 Авг 2011, 13:20

Джени Хъмфри Jenny-humphrey-photo
Име: Джени Хъмфри

Години: 11

Описание: Имам руса коса, която стига някъде до раменете ми и много бързо расте, но аз често я подстригвам. Попринцип косата ми е права, а връхчетата й леко се извиват и аз обичам да си я оставям така. Понякога я връзвам високо, но я предпочитам спусната, защото ми отива повече.
Очите ми са тъмно и светло сини, според светлината. Подчертават русата ми коса. Винаги съм усмихната, дори когато ми е тъжно. Много рядко ми излизат лунички и когато стане, бързо изчезват.
На единадесет години съм вече висока като за поне четиринадесет. Имам слаба фигура, но обичам да спортувам и ме бива в това.

Характер: Още от малка обичам да се смея на всичко. Мама често ми се сърдеше, че се шегувах с нея, но аз не преставах.
Обичам да уча, макар всички да се смеят на това, понеже имам руса коса. Лесно ранима съм и често плача за щяло и нещяло. Лесно се ядосвам и то за глупости, но препочитам да не го показвам много.
Обичам да пея и танцувам, но знам че не ме бива много във второто. Често се разсейвам и забравям важни неща, заради което после много се дразня, но не мога да променя това.
Лесно намирам приятели и прекарвам времето си с тях, като успявам да го съчетая с ученето. От скоро започнах да намирам хубави неща в момчетата, а до преди години ги мислех за гадняри. С други думи, мисля че вече започвам да се влюбвам.

История: Мама и татко са живеели в Америка, когато съм се родила. Живеели сме там около две години и после сме се преместили в Англия.
Когато станах на четири години започнах да местя предмети, когато съм сърдита и да чупя чаши, когато съм ядосана. Говорих с мама за случващото се и тя само ми се усмихна, но не ми каза нищо. След година вече се случваше това, което си пожелаех. Тогава тате се изпусна и ми разказа за магьосниците. За моя радост и мама, и тате бяха магьосници и ми помагаха да уча магии и отвари още от малка.
Когато станах на десет години, тате ми каза, че другата година отивам в спегиално училище за други като нас. Нямах търпение да намеря нови приятели и още оттогава мислех за нещата, които ще са ми необходими.
И ето ме сега, тази година пристигам в училището за магцосници Хогуортс и съм много щастлива.

Допълнително: няма

Домашен любимец: женска бяла сова, на име Евър

Снимка: (по желание, но моля ви се да отговаря на годините.Джени Хъмфри 0000048519_20080507175253
Върнете се в началото Go down
Ерик Найт

Ерик Найт

Истинско име : Кристиян
Male Дата на раждане : 23.11.1996
Местожителство : Пловдив
Години : 27
Точки : 5588
Дата на рег. : 29.07.2011
Брой мнения : 461

РП информация
Години: 31
Курс: завършил
Галеона:
Джени Хъмфри Left_bar_bleue1000/1000Джени Хъмфри Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Джени Хъмфри Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Джени Хъмфри   Джени Хъмфри Icon_minitimeЧет 04 Авг 2011, 13:26

Одобрена си!
Върнете се в началото Go down
http://www.bg-naruto.sforum.biz

Джени Хъмфри
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Общи :: Герои и разпределяне-
Идете на:  
Скайп
XxavatarxX My status
Top posters