Име: Крис Силвър
Години: 11
Описание: Аз съм висок метър и четирисет и осем сантиметра.Тежа четирсет и пет килограма.Имам къса кестенява коса и проницателни кафяви очи.
През повечето време съм усмихнат.Кожата ми е бяла на цвят.Обличам се както се налага в случея.Обикновенно нося кецове.
Имам бели и равни зъби.
Характер:Крис е весел и дружелюбен човек, но когато не е в настроение е лесно избухлив. Обича спокойните места и обича често да стои сам
и да потъва в размислите си. Обича да бъде самостоятелн и се дразни когато трябва другите да му помагат с нещо.
Крис трудно допуска хора до себе си и много рядко се разкрива, какъв е всъщност,но когато допусне някои до себеси му се доверява.
История:Крис е роден в Лондон в чистокръвно семейство.Родителите му са учили в Хогуортс(бивши Хафълпавци).Той като цяло има добър живот в средно богато семейство.Той винаги е постигал това което иска.Майка му е умряла когато той бил на 9.От тогава баща му се грижи за него.Той има много приятели от мъгълския свят.Той учи в мългълско училище в което е отличник.Той разбира за магическите си сили когато е на 6 години когато той изпуска скъпа ваза и тя овисва реейки си във въздуха.
Домашен любимец: Сова