1) От следващия час(чието РП ще пусна утре) до края на учебната година ще изпитвам по двама(може и повече) ученици в самото РП. Учениците биват избрани на произволен принцип, чрез жребий и изпитването им се дава с цел получаване на повече точки за дома, а не оценка. Естествено ще ви даде и бонус към оценката, но това ако РП-то ви е на ниво 'под Изключителен' и сте отговорили правилно. Първите двама са избрани и ще ги видите, когато пусна РП-то утре. Успех на всички!
2) Ще помоля всички ви да поставяте разтояние след препинателен знак, защото следващия път, когато видя в някое РП точно обратното, оценката на ученика ще бъде намалена с единица. Ако се получи нещо такова, не желая да има оплаквания, че не съм предопредил или не сте ме разбрали. Ако не разбирате нещо - ЛС и аз с удоволствие ще ви го обесня.
3) Скоро, много скоро ще избера най-добрите ученици, които ще поканя в моя група с любими ученици. Ще имаме сбирки, на които ще коментираме различни неща от живота, различни съсздания и т.н. Под формата на РП разбира се. Искам да кажа, че още не е рано да ме впечатлите с РП-то си. РП-тата ви към следващия урок са решаващи дали ще влезнете в кръга на професор Орион. Избраните ще получат поканите си по ЛС и ще имат определен срок, в който да ми върнат свое ЛС с отговор. Правя това с цел подобряване на РП-тата ви, както и да ви е по-интересно. Надявам се да го оцените. Избрал съм по един ученик от всеки дом, засега, но всичко може да се обърне, така че действайте и се постарайте.