Николас Орион П-л по ГЗМС; Р-л на дом Рейвънклоу
Истинско име : Боби Дата на раждане : 19.09.1994 Години : 30 Точки : 5136 Репутация : 0 Дата на рег. : 27.07.2011 Брой мнения : 164
РП информация Години: 33 Курс: завършил Галеона: (0/0)
| Заглавие: Препоръчай ми книга! Пон 01 Авг 2011, 14:18 | |
| Някоя книга, която сте прочели и не можете да забравите. Тази, която ви е грабнала сърцата от първата страница! Споменете ако има такава книга тук, която да ви е харесала и да я препоръчате на останалите. | |
|
Sandra Swallow Рейвънклоу
Истинско име : Теди. Дата на раждане : 18.09.1995 Местожителство : in the pink valley of talking dandelions.. <3 Години : 29 Точки : 5279 Репутация : 1 Дата на рег. : 02.08.2011 Брой мнения : 401
РП информация Години: 11 Курс: първи Галеона: (0/0)
| Заглавие: Re: Препоръчай ми книга! Вто 02 Авг 2011, 20:19 | |
| "Дума Ки" на Стивън Кинг. Не ме грабна точно от първата страница, но.. едва ли има някоя книга, която да може да направи това и да държи интереса ми до края. Така или иначе, Стивън Кинг е, заслужава си. И също така "Гробницата" на Кейт Мос. Една огромна тухла е, но е мнооого интересна. Едновременно се разказва за 19. век и за 21. век. Заслужава си. [; | |
|
Кристен Грейнджър Грифиндор
Истинско име : Кристина Георгиева Г Дата на раждане : 26.02.1997 Местожителство : София Години : 27 Точки : 4892 Репутация : 0 Дата на рег. : 05.09.2011 Брой мнения : 57
| Заглавие: Re: Препоръчай ми книга! Сря 07 Сеп 2011, 06:57 | |
| 1.Железният светилник на Стивън Кинг. Бях я взела от библиотеката на село и ме е яд, че не можах да я прочета. Разказва се за едно момиче, което когато се ядосва подпалва разни работи. 2.Улица консервна на Джон Стайнбег. Вземи си и двете книжки. Невероятни са! Разказва се за едни мъже, които се били през втората световна война. После се срещат всичките. Главният герой е Дани. На другите им забравих имената, понеже отдавна я четох. Пълни селяндурковци и пияници! Много забавни книжки! 3.Зазоряване на Стефани Майър. Невероятна книжка. Вероятно си чувал за Здрач. Това е последната книга от сагата. Бела и Едуард отиват на остров Есме на меден месец, след това Бела разбира, че е бременна. Понеже Едуард е вампир, а Бела е човек, детето става нещо между вампир и човек. То убива от вътре Бела, понеже трябва да се храни с кръв, обаче тя не дава детето да бъде убито. И накрая тя го ражда с хиляди мъки. Започнах и не можах да спра да я чета! Уникална е!
Последната промяна е направена от Кристен Грейнджър на Пет 09 Сеп 2011, 10:00; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
Анабет Чейс (blobiblob) Хафълпаф
Истинско име : Боряна Дата на раждане : 22.10.1997 Години : 27 Точки : 4863 Репутация : 0 Дата на рег. : 06.09.2011 Брой мнения : 22
| Заглавие: Re: Препоръчай ми книга! Чет 08 Сеп 2011, 18:40 | |
| Пърси Джаксън - Поредицата е... Нямам думи! Е, може да не ви хареса, но мен ме накара да се хиля като идиотка. :X | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Препоръчай ми книга! | |
| |
|